­

Saules pielietas un siltas Lieldienas!

"Pūpola maigumā izplaucēt dienu,

Aizņemties no saules gaismas staru vienu

Ielikt to sirdī, un izbaudīt dienu..."

Fona attēls: Pearl Aranda

10. Eiropas Kolposkopijas federācijas kongresā “Ceļā uz dzemdes kakla un citu cilvēka papilomas vīrusa izraisīto audzēju izskaušanu Eiropā” Rīgā no 18.-21.09.24.

Aicinām Jūs piedalīties 10. Eiropas Kolposkopijas federācijas kongresā “Ceļā uz dzemdes kakla un citu cilvēka papilomas vīrusa izraisīto audzēju izskaušanu Eiropā” Rīgā no 18.-21.09.24.!

Šī gada septembrī Latvijā notiks Eiropas mēroga kongress dzemdes kakla vēža profilakses jautājumos, ko organizē Eiropas Kolposkopijas federācija sadarbībā ar Latvijas Ginekologu un dzemdību speciālistu asociāciju. Kongresa programmā ir iekļautas tēmas ne tikai par dzemdes kakla, bet arī ārējo dzimumorgānu, maksts pirmsvēža slimību diagnostiku, ārstēšanu, bet arī par vakcināciju, skrīninga aktualitātēm, dažādām laboratorām metodēm, multidisciplināru klīnisko gadījumu analīzi (diskusijas par citoloģisko, kolposkopisko, histoloģisko izmeklējumu rezultātiem).

Katram dalībniekam ir iespējams iesniegt tēzes gan par savu pētījumu datiem, gan arī apkopojot sava darba rezultātus dzemdes kakla vēža profilakses, diagnostikas un ārstēšanas jomā. 

Saite uz kongresa mājas lapu: https://congress2024.efcolposcopy.eu/

Reģistrēties kongresam: Reģistrācija