­

1-й международный научный конгресс «Инновации в акушерстве, гинекологии и репродуктологии»

Norises vieta: St. Pēterburga, Krievija

Sīkāka informācija: http://1med.spb.ru/events/10

 

WSC Spotlight: Maternal and Neonatal Sepsis

On September 12th, 2017, the World Health Organization and the Global Sepsis Alliance will host the 'World Sepsis Congress Spotlight: Maternal and Neonatal Sepsis' - A free online congress shining a spotlight on this neglected aspect of sepsis.

Further information: https://wscspotlight.org/

Pregnancy, Childbirth, Postpartum and Newborn Care: A guide for essential practice. PVO materiāls

Pregnancy, Childbirth, Postpartum and Newborn Care

Burden of HPV caused diseases

21. jūnijā Rīgas Dzemdību nama Melka auditorijā norisinājās Ginekologu asociācijas un Latvijas Kolposkopijas biedrības organizēts seminārs

Burden of HPV caused diseases

"HPV izraisītas saslimšanas"

Ginekologiem bieži nākas sastapties ar HPV infekcijas izraisītām izmaiņām dzemdes kaklā, taču ko mēs zinām par HPV dabu, par ko-infekciju ar citiem vīrusiem? HPV infekcija skar arī citas orgānu sistēmas, jo īpaši bīstama tā var būt pacientiem ar imūnsupresiju, ar HIV infekciju. Šjā seminārā lektori mūs iepazīstināja ar HPV anorektālajām un orofaringolaringeālajām izpausmēm, kā arī norisinājās diskusijas par HPV infekciju un nākotnes perspektīvām, lai ar to cīnītos.

HPV infekcija otolaringoloģijas praksē

Par informatīvo materiālu HIV inficētām grūtniecēm/sievietēm

Lai informētu HIV inficētas grūtnieces par nepieciešamību laicīgi uzsākt antiretrovirālo terapiju, veicamajām veselības pārbaudēm, profilakses pasākumiem un kārtību, kādā viņas saņems mākslīgo maisījumu, Slimību profilakses un kontroles centrs ir izstrādājis informatīvo materiālu HIV inficētām grūtniecēm un HIV inficētām sievietēm, kuras plāno grūtniecību. Informatīvo materiālu drukātā veidā ir iespējams saņemt Slimību profilakses un kontroles centrā Rīgā, Duntes ielā 22, iepriekš sazinoties ar Kristīni Šicu (e-pasts: kristine.sica@spkc.gov.lv; tālr.67387615).

 

Informatīvais materiāls “Grūtniecība, Tavs mazulis un HIV”.

 

Informatīvais materiāls ir pieejams ierobežotā skaitā!Lūdzam šo informāciju pārsūtīt kolēģiem, kuriem tā varētu būt noderīga.